Blikkenslageren som kan mer

produksjon

Produksjon

BOV sine tjenester innenfor industriproduksjon spenner fra design og utvikling, konstruksjon, produksjon, til test og installasjon av ulike prosjekter. Vår erfaring dekker både offshore, industri og byggebransjen.

ventilasjon

Ventilasjon

BOV Ventilasjon tilbyr prosjektering, energiberegning, energimerking, montasje og service av klima- og ventilasjonssystemer. BOV har kompetanse og godkjenninger (kl 3) til å takle de fleste typer oppdrag innen inneklima og ventilasjon.

blikk

Blikkenslager

Blikkenslageren leverer et bredt utvalg av løsninger til tak og fasade. Vår kjernekompetanse er rådgivning, prosjektering, tilvirking og installasjon av metallfasader og metall tak med tilhørende prosjektledelse.​

BOV – blikkenslageren i Bergen

BOV (Bygg og ventilasjon) ble startet i 1982 hvor utgangspunktet var tradisjonelt kobber- og blikkenslagerarbeid, og har utviklet seg til et ledende firma innen, ventilasjon, kobber og blikkenslager-faget. Målet vårt er å være «Blikkenslageren som kan mer.» Det jobber vi mot ved å være i forkant av utviklingen, ikke i takt med den. Vår filosofi er å satse på fast ansatte og til enhver tid har lærlinger som får den beste opplæringen faget kan tilby. Vi skal også være en bidragsyter til breddedrett og støtter samfunnsnyttige formål.

Karriere

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Nylige prosjekter