Om oss

Fra den spede begynnelsen i en garasje i 1982 med 2 ansatte og frem til i dag har Bygg og Ventilasjon AS utviklet seg til et ledende firma innen ventilasjon og  blikkenslager faget. 

Mer enn en blikkenslager

Vår virksomhet opererer innenfor flere bransjer, men hoveddelen av våre kunder er i bygge og anleggsbransjen, havbruk og industri. Med denne variasjonen i markedsområder, samtidig som hardt arbeid og tro på vår faglige dyktighet har det gitt resultater i form av stabile og fornøyde kunder, og at vi klarer å omstille oss etter markedets svingninger.

Blikkenslageren har alltid vært opptatt av gjenbruk og utnyttelse av materialer.

Vi er således heldige som får være en naturlig del av det grønne skiftet og bidrar dermed til et bedre miljø.

Dette forplikter også videre i arbeid for å redusere vårt forbruk, bruke bærekraftige materialer og drive vår virksomhet med et så lite negativt miljøavtrykk som mulig.

BOV vil jobbe for miljøsertifisering ISO 14001 ila 2022, nettopp for å bli flinkere i arbeidet for et bedre miljø for alle.

om-oss

Blikkenslageren som kan mer

Vi har, ubeskjedent nok, tatt mål av oss til å leve opp til ordtaket vårt: «Blikkenslageren som kan mer.» Dette vises ved at helt siden starten har vi hatt som målsetning å være i forkant av utviklingen, ikke i takt med den. Troen på at å levere kvalitetsprodukt med lang holdbarhet til markedsriktig pris ville gi oss et eksistensgrunnlag og et vekstpotensiale har båret frem.

Vi er stolt av å kunne konstatere at markedet har tatt godt imot vårt ambisiøse mål gjennom fire tiår, noe som har gitt oss evne og muligheter for ekspansjon. Faglig kunnskap forplikter, og det er en forpliktelse vi gladelig påtar oss.

Vår filosofi er å satse på fast ansatte og å til enhver tid har lærlinger som får den beste opplæringen faget kan tilby.

Alle ansatte i BOV bidrar til og er ansvarlig for at det blir et godt arbeidsmiljø hvor en tar vare på hverandre, hjelper hverandre og ønsker at arbeidskollegaen sin skal lykkes. Da lykkes vi som bedrift også.  

Vi skal også være en bidragsyter til lokalsamfunnet og vi har valgt å støtte de litt mindre organisasjonene, enten det er idrettslag eller andre former for aktivitet.

Bred kompetanse

Vi er en blikkenslagerbedrift som driver med alt innen blikkenslagerfaget, både tak, fasader, ventilasjon, beslagsarbeid renner og nedløp.

Du finner oss gjerne på de vanskelig oppdragene som krever høy kompetanse innenfor kobberarbeid, båndtekking, fasader i aluminium, stål eller andre materialer.

Vi leverer spesialinnredninger til skip som er utført i metall og tynnplater som har høy finish.

Våre dyktige fagfolk blikkenslageren, sveiseren, platearbeider eller montøren utvikler og leverer det du vil ha.

Er det behov for smed/stålarbeider, rekkverk eller trapper så kan vi hjelpe til med at du som kunde får ønsket løsning

Trenger du ventilasjon så leverer og monterer vi det som skal til og etter kundens ønske.

I den senere tid så har vi levert flere store prosjekter innenfor utemiljø og uterom.

Vi er således godt i gang med vårt bidrag til å skape rom for at mennesker skal trives i et miljø uten biler og forurensing.

Totalentreprenøren

I våre totalentrepriseprosjekter hvor vi har hånd om hele prosessen for kunden tar vi på fullt ut ansvar for å drive prosjektet med så liten miljøbelastning som mulig. Gjerne spesielt i rehabiliteringsprosjekter hvor vi er med på vurdering av gjenbruksgrad og om hvor mye må en rehabilitere for å få det resultatet som kunden vil ha.

Vi skal være solide, tradisjonsrike og samtidig nyskapende. 

Velger du å bruke oss så skal du få vår største oppmerksomhet og vår gode service.