Lærling i ventilasjons- og blikkenslagerfaget

Om stillingen

BOV er en tradisjonsrik og solid blikkenslagerbedrift med et bredt spekter av prosjekter

innenfor vårt fagområde.

Vi tar vare på det tradisjonelle håndverket men vi er også opptatt av å bevege oss med tiden og å finne de gode løsningene og de beste metodene. For å bli enda bedre trenger vi nå flere dyktige fagfolk.

Se referansesidene under produksjon for å lese mer om hva vi utfører.

Vi ønsker at du som søker har et ønske om å utdanne deg og ta Svennebrev som Ventilasjonsmontør og Blikkenslager.

Vi kan tilby et godt læringsmiljø der det til enhver tid er mellom 8 og 10 lærlinger. Vi har god tradisjon for å drive opplæring og ha lærlinger både i Platefaget og i Ventilasjons og blikkenslager faget, så vi har mye å tilby til de som har lyst til å gå denne veien.

Arbeidsoppgaver

Målet for opplæringen er at du kan utføre Ventilasjon og Blikkenslager arbeid med produksjon og installasjon, med høy kvalitet og med de effektivitetskravene som er i bransjen. Grunnet spennvidden i vår kundegruppe og leveranser vil du få opplæring i et stort spekter av produkter, materialer og sammenføyningsmetoder.

Du vil få Kjennskap og kunnskap til metallbearbeidende maskinpark, tegningslesning samt kvalitetssikring og dokumentering av produksjonsprosessen.

Du vil få samspille med kollegaer i forskjellige ledd i produksjonsprosessen og få innblikk i designprosesser og økonomivurderinger i samråd med kalkulatørene og designerne våre.

BOV er en opplæringsbedrift innen platefaget og ventilasjons- og blikkenslagerfaget og du vil ha fagarbeidere og svenner som instruktører i de forskjellige momentene som du skal trenes i.

Utgangspunktet for stillingen som Lærling er fast arbeidssted på Toppemyr i Åsane og arbeidstid fra kl 0700-1500. Store deler av læretiden gjelder befaringer og installasjonsoppdrag på byggeplasser der arbeidssted varierer fra oppdrag til oppdrag.

Vi er også tilknyttet opplæringskontoret for Blikkenslager- og ventilasjonsbransjen der du som lærling får jevn oppfølging gjennom hele læretiden din med Lærling samtaler, kursing og bransjetilknyttede sertifikater.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Gjennomført videregående utdanning VG1 og VG2
  • Arbeidserfaring fra sommerjobber/helgejobber eller lignende.
  • Teknisk interesse for Ventilasjons og blikkenslager faget.
  • Møte presis på arbeidsstedet til avtalt tid.
  • Motivert til å lære og ta til deg lærdom fra kollegaer og instruktører.
  • God orden og oppførsel samt lavt udokumentert fravær fra skolegang.
  • Kommunikasjon på engelsk som et minimum og helst på norsk.

Dersom en mangler noen av de ønskede kvalifikasjoner, som videregående utdanning så ta gjerne kontakt eller send søknad allikevel.

Har du spørsmål?

Ved spørsmål om stillingen kontakt

Erling Solhaug
Tlf: 99284648
erling.solhaug@bov.no

eller

Nestleder Petter Holum
Tlf: 93232492
petter.holum@bov.no

Send din søknad

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Har du spørsmål vedrørende noen av våre tjenester?

Adresse

©2024 BOV AS. Alle rettigheter reservert