Hetlebakkveien

Utført arbeid

Opparbeiding av privathage med varierende elementer fra BOV og prosjektet omhandler leveranse av BOV Designede produkter.

Plantekasser i varierende utførelse i natur aluminium. Kassene har integrert dreneringsløsning og  står på integrerte føtter, så underlaget er enkelt å holde rent for jordvann.

Det er levert 2 stk bord som er produsert i ubehandlet aluminium. Hvert av bordene har 2stk kammer nedfelt i bordplaten med integrert kullgrill og vannkar for drikkekjøler. Topp-plate er produsert i 8mm aluminium og pulverlakkert i struktur lakk. Dekorelement i grindene under bordet er skjørt ut i fiberlaser

Frittstående benker er produsert i samme mønster som bordet og er utført i ett enkelt design etter ønske fra kunde.

Frittstående plantekasse med dekorelement i sokkel er designet av BOV.  Denne er produsert i aluminium, og pulverlakkert.

Innkledning av muroverflate produsert i Natureloksert aluminium, med integrert led belysning, montert mot mur med tilpasset utlekting. Toppen av muren er kledd med buet topp i cortenstål.

Takoverbygg i q-dekke med tilhørende løsning for drenering av overvann, beslagsløsninger, integrering mot bygningskropp og er montert på søyler.

Oppstart:

2020

Ferdigstilt:

2021

Sted:

Bergen

Byggherre:

Privat