Lærling i platearbeiderfaget

Om stillingen

BOV har et fagområde som designer, produserer og monterer prosjekter i metall til Byggenæringen, næringsmiddel og industri. I dette fagområde har vi en god sammensetning av kompetanse med blikkenslagere, sveisere/platearbeidere, designere, cnc operatører med mer.

I felleskap leverer vi produkter og løsninger med stor variasjon i utførelse, materialer og produksjonsteknikk. Se referansesidene under produksjon for å lese mer om hva vi utfører.

Vi ønsker at du som søker har et ønske om å utdanne deg og ta fagbrev som platearbeider.

Vi kan tilby et godt læringsmiljø der det til enhver tid er mellom 8 og 10 lærlinger. Vi har god tradisjon for å drive opplæring og ha lærlinger både i Platefaget og i Ventilasjons og blikkenslager faget, så vi har mye å tilby til de som har lyst til å gå denne veien.

Arbeidsoppgaver

Målet for opplæringen er at du kan utføre platearbeid med tilhørende sammenstilling, sveising og installasjon med høy kvalitet og med de effektivitetskravene som er i bransjen. Grunnet spennvidden i vår kundegruppe og leveranser vil du få opplæring i et stort spekter av produkter, materialer og sammenføyningsmetoder.

Du vil få Kjennskap og kunnskap til metallbearbeidende maskinpark, tegningslesning samt kvalitetssikring og dokumentering av produksjonsprosessen.

Du vil få samspille med kollegaer i forskjellige ledd i produksjonsprosessen og få innblikk i designprosesser og økonomivurderinger i samråd med kalkulatørene og designerne våre.

BOV er en opplæringsbedrift innen Platefaget og Ventilasjons og blikkenslagerfaget og du vil ha fagarbeidere som instruktører i de forskjellige momentene som du skal trenes i.

Utgangspunktet for stillingen sol Lærling er fast arbeidssted på Toppemyr i Åsane og arbeidstid fra kl 0700-1500. ved befaringer og installasjonsoppdrag vil arbeidssted og arbeidstid variere fra oppdrag til oppdrag.

Vi er også tilknyttet opplæringskontoret for Blikkenslager og ventilasjonsbransjen der du som lærling får jevn oppfølging gjennom hele læretiden din med Lærling samtaler, kursing og bransjetilknyttede sertifikater.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Gjennomført skolegang i TIP1 og TIP2.
  • Arbeidserfaring fra sommerjobber/helgejobber eller lignende.
  • Teknisk interesse for platefaget.
  • Møte presis på arbeidsstedet til avtalt tid.
  • Motivert til å lære og ta til deg lærdom fra Kollegaer og instruktører.
  • God orden og oppførsel samt lavt udokumentert fravær fra skolegang.
  • Kommunikasjon på engelsk som et minimum og helst på norsk.

Har du spørsmål?

Ved spørsmål om stillingen kontakt

Erling Solhaug
Tlf: 99284648
erling.solhaug@bov.no

eller

Nestleder Petter Holum
Tlf: 93232492
petter.holum@bov.no

Send din søknad

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Har du spørsmål vedrørende noen av våre tjenester?

Adresse

©2024 BOV AS. Alle rettigheter reservert